сряда

Зелено кафе на зърна - заплащане и безплатна доставка:



Доставката и заплащането се осъществяват, чрез наложен платеж от избрана от Вас, фирма куриер. (Еконт, Speedy, Лео Експрес, D&D и др.) Доставката е БЕЗПЛАТНА! Заплащате само продукта, който избете от нашия сайт, а те са на разфасовки, както следва:

* 360гр. - 37,50лв. (При тегло до 85кг. 2 х 5гр. на ден достатъчни за 40 дни, като между 18 и 22 ден се прави почивка)

* 500гр. - 47,50лв. (При тегло над 85кг. 2 х 5гр. на ден досатъчни за 50 дни, като на 20-ти и 40 ден се прави почивка от по 2 дни.)

Загубата на телесна маса е индивидуална за всеки човек и ние не можем да се ангажираме с предварителна прогноза, но според физическия начин на живот, тя варира между 7% и 10% без интензивни натоварвания и тренировки.

Поръчките се приемат само онлайн и в писмен вид, за по-голяма сигурност при заявката и доставката на Вашия продукт. Необходимите данни, които трябва да ни изпратите са:

Град, адрес, телефон за връзка и име на получател. Тези данни ни изпратете на адрес fitnesshealth@europe.com и до 3 работни дни заявката Ви ще бъде изпълнена.

Green Health Bulgaria™ Ltd. е търговски представител за България, на оригинално, неизпечено италианско кафе предназначено за продажба на територията на ЕС.